Tarieven

Over geld praten is niet mijn hobby. Maar het ontwerpen van een logo/huisstijl dat de look en feel van jouw onderneming weerspiegelt kost nou eenmaal tijd om te maken. Daarom eerlijke en heldere prijzen vooraf, dan hoeven we het daar niet meer over te hebben en kunnen we snel weer doen wat we leuk vinden!

Ik heb drie scherp geprijsde pakketten samengesteld, waarin de meest gevraagde communicatiemiddelen zijn verwerkt. Het design is na betaling gewoon van jou, dus geen bijkomende licentiekosten. Wil je iets wat niet erbij staat maar wel een aanvulling op de huisstijl is, bijvoorbeeld een website, een rollup banner, de look van je social media pagina's, een infographic, een brochure(lijn) of iets anders, dan ben je natuurlijk welkom om hierover te informeren. Er zijn vrijwel altijd mogelijkheden. 

Stoer Ontwerp is een kleine design studio in Breda waar zeer ervaren grafisch ontwerper, Ingrid, logo's en huisstijlen ontwerpt voor kleine ondernemers. Heldere prijzen en afspraken. En het belangrijkst: een professioneel resultaat, waar je indruk mee kunt maken.

Whatsapp: +3176 201 14 84

Email: info@stoerontwerp..nl

Werktijden:

Ma -Do: 9:00 - 16:30

Op vrijdagen niet aanwezig  

  • Pinterest

© 2023 Stoer Ontwerp - KvK 20133351  | algemene voorwaarden | AVG | disclaimer