top of page

Over Stoer Ontwerp!

Lees meer over het gezicht achter Stoer Ontwerp.

StoerOntwerp!

Hi, ik ben stoer!

Ik ben Ingrid van Ham, senior grafisch ontwerper en trotse eigenaar van Stoer Ontwerp. Na mijn opleiding aan de Willem de Kooning kunstacademie in Rotterdam heb ik als ontwerper ervaring opgedaan bij verschillende creatieve en communicatie bureaus. Sinds 2007 ben ik zelfstandig grafisch ontwerper bij Stoer Ontwerp.

In de afgelopen 15+ jaren heb ik mogen ontwerpen voor zowel grote internationale bedrijven als zzp'ers. Van simpel flyertje tot complete branding projecten, zowel print als online.

 

In een zoektocht naar wat ik nu écht leuk vind en wat ik in de afgelopen jaren aan vragen tegen ben tegen gekomen ben ik tot twee conclusies gekomen: alles is al een keer bedacht (lees: het wordt moeilijker origineel te zijn) en er is behoefte aan helderheid. 

Daarom gelden bij Stoer Ontwerp duidelijke tarieven, zit in elk ontwerp een behoorlijke dosis liefde en aandacht en ben ik van mening dat de opdrachtgever mijn overhead niet hoeft te betalen. Geen poespas wel details. Het resultaat van een groot bureau, maar dan gewoon: helder, eerlijk en korte lijnen. 

Het allerleukst vind ik samen met toffe klanten een mooie huisstijl creëren of restylen. 

Zo help ik een bedrijf of merk op weg met een fris, nieuw en stoer ontwerp! 

Spreekt dit jou aan? 

Check de pakketten voor de (vanaf) prijzen of bekijk het portfolio voor voorbeelden. 

Als er vragen zijn kun je mij gerust een mail sturen. You're always welcome!

bottom of page